Weird Science: Trivia Challenge

Test your knowledge and find out how well you know the original series.

If you think you know everything there is to know about "Weird Science", then prove it! Answer the questions below and when you are confident you have all the correct answers chosen, go ahead and press the Finish button below to see how many of these questions you answered correctly. If you happen to score a perfect 100 on this quiz (Lisa says, "Not Likely") you will be rewarded with a little something special. But, not to worry though, because if you miss any of the questions you will still have a chance to go back and try your luck a second time. Good Luck!

 

1. What were Lisa's first words?
a) "Whoa, What died in here?"
b) "So, This is what you boys consider a dream babe"
c) "It's morphin' time"
d) "So, What would you two little maniacs like to do first?"

2. In the episode, "Rock Hard Chett," Chett receives his super powers from what comic book hero?
a) The Human Wall
b) Superman
c) Robbie Reed, Dial 'H' for Hero
d) Captain Invincible

3. The black and white clips in the 'Weird Science' opening title sequence are from what classic horror flick?
a) "Frankenstien"
b) "Bride of Frankenstien"
c) "Son of Frankenstien"
d) "Bane of Frankenstien"
e) "Blacula"

4. What is the name of Wyatt and Gary's favorite coffee shop hangout?
a) Sufficient Grounds
b) Mocha-Dokee
c) Starbucks
d) Tim Horton's
e) Java Man

5. Which television network did the original series originally broadcast on?
a) Syfy
b) Comedy Central
c) Nickelodeon
d) USA Network
e) Disney Channel

6. In one episode, Chett was almost eaten by the garbage disposal, decapitated by his razor, and his electric toothbrush attempted to... "satisfy" him. What was this episode?
a) "Cyrano de Brainiac"
b) "Keep's On Tickin'"
c) "Nightmare on Chett Street"
d) "Cyborg Sam I Am"
e) "Circuit Courtship"

7. Choose the episode that does not belong with the others... (hint: one is not an actual episode.)
a) "Teen Lisa"
b) "Evil Lisa"
c) "Demon Lisa"
d) "Fatal Lisa"

8. Melondy Britt appeared on the series (earlier episodes) as Marcia Donnelly. Before appearing on 'Weird Science', she provided the voice talents for what famous 80's cartoon series?
a) Disney's DuckTales
b) G.I. Joe
c) Jem
d) She-Ra: Princess of Power
e) He-Man and the Masters of the Universe

9. In the final season of the officially produced episodes of the original series, Lisa made a new friend. What was her name?
a) Marry Jo
b) Tish
c) Meghan
d) Ashley
e) Zendaya

10. In the final episode of the officially produced episodes of the original series, there was an emphasis on a special message. What was this message?
a) Don't do drugs, kids.
b) Stay in school, kids.
c) Don't smoke.
d) Erase the Hate
e) Go outside and play!

 

        

 

Do you give up?   Would you like learn what the answers are to these questions?
Then just click here to expand and reveal the answers.

Below are the answers to the trivia challenge questions.

1. What were Lisa's first words?
Answer: b) "So, This is what you boys consider a dream babe"

2. In the episode, "Rock Hard Chett," Chett receives his super powers from what comic book hero?
Answer: d) Captain Invincible

3. The black and white clips in the 'Weird Science' opening title sequence are from what classic horror flick?
Answer: b) "Bride of Frankenstien"

4. What is the name of Wyatt and Gary's favorite coffee shop hangout?
Answer: e) Java Man

5. Which television network did the original series originally broadcast on?
Answer: d) USA Network

6. In one episode, Chett was almost eaten by the garbage disposal, decapitated by his razor, and his electric toothbrush attempted to... "satisfy" him. What was this episode?
Answer: e) "Circuit Courtship"

7. Choose the episode that does not belong with the others... (hint: one is not an actual episode.)
Answer: b) Evil Lisa

8. Melondy Britt appeared on the series (earlier episodes) as Marcia Donnelly. Before appearing on 'Weird Science', she provided the voice talents for what famous 80's cartoon series?
Answer: d) She-Ra: Princess of Power

9. In the final season of the officially produced episodes of the original series, Lisa made a new friend. What was her name?
Answer: b. Tish

10. In the final episode of the officially produced episodes of the original series, there was an emphasis on a special message. What was this message?
Answer: d) Erase the Hate

 

Web Design by White Angel Studios.